Upeņu morss ar ziemas alu

Alum patīk draudzēties, it īpaši ar skābenām un pilnmutīgām garšām. Mūsuprāt, Valmiermuižas ziemas alus un mūsu upeņu morss ir izcila kombinācija.

Tā ļaus līdz smalkākajai niansei izbaudīt šo vareno garšu saderību.        

upene ar ziemas alu 4.jpg

Sastāvdaļas (vienam dzērienam):

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas lej kopā kokteiļa jaucamajā glāzē, kura ir piepildīta ar ledu kokteiļa atdzesēšanai. Maisa visu kopā (izņemot muskatriekstu) līdz kokteilis ir atdzisis. Pasniedz glāzē, kura iepriekš ir atdzesēta un viegli nosarmojusi saldētavā. Noslēgumā kokteiļa virspusē nedaudz smalki uzrīvē muskatriekstu.

Lai labi garšo!