Upeņu morss ar iesala liķieri un degalu

Izsmalcinātam vakaram piedien izsmalcinātas garšas, kas tāpat kā sārtā upene liks vaigiem sārtoties un priekam vairoties.

Sastāvdaļas esam norādījuši vienam kokteilim, bet jūs taču zināt, ka kokteilis vislabāk garšos labā kompānijā.       

upene ar iesala liķieri un degalu 4.jpg

Sastāvdaļas (vienam dzērienam):

Pagatavošana:

Pirms kokteiļa gatavošanas visas sastāvdaļas ieteicams atdzesēt, lai, sakratot kokteili un ledum kūstot, tajā neizdalītos pārāk daudz ūdens. Kad sastāvdaļas atdzesētas, tās visas lej kopā šeikerī, kas ir piepildīts ar ledu. Sakrata līdz dzēriens ir pilnībā atdzisis. Pasniedz glāzē, kura ir piepildīta ar sasmalcinātu ledu. Dekorēšanai izmanto sasietu svaigu timiānu buntīti.

Lai garšas dzirkstī!